L’Atlètic Llevant visita aquest diumenge l’Estadi Municipal de Badalona, en partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. Buscarem la primera victòria de la temporada després del punt aconseguit a Cornellà.

 

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 23 de setembre, 18 hores, Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Alberto Lou Ballano (Comitè aragonès, 25 anys). Ens va xiular el curs passat, contra l’Atlético Saguntino a l’Estadi (0-0) i fa dues temporades, en la victòria contra el València B a la Travessera de Montigalà (2-0). Amb ell, l’Atlètic Llevant va empatar a Lleida fa dos anys (1-1).

El rival: L’Atlètic Llevant és onzè a la lliga després d’una victòria, un empat i dues derrotes. En quatre partits ha marcat cinc gols i n’ha rebut quatre. Fora de casa ha perdut a Cornellà (1-0) i ha empatat a Olot (2-2). El seu últim resultat és una derrota a casa (0-1), contra el València B.

L’entrenador rival: Luis Garcia Tevenet. Mai no ens ha guanyat, després de jugar contra nosaltres en tres ocasions: dues entrenant l’Hércules (0-0 a l’Avinguda Navarra i 1-3 al Rico Pérez) i una a l’Oriola (1-1 a l’Avinguda Navarra).

Nosaltres: Arribem després d’un empat a Cornellà (1-1) que, sumat als que vam aconseguir al camp de l’Ebro i a casa contra el Teruel, ens fa sumar tres punts. Hem marcat dos gols i n’hem encaixat quatre. Som penúltims en la classificació.

Els precedents: En els vuit partits que l’Atlètic Llevant ha jugat a Badalona, la victòria ha estat nostra en una ocasió, hem empatat cinc vegades i hem perdut dues.

L’últim precedent: El 18 de desembre de 2016 va tenir lloc la darrera visita de l’Atlètic Llevant a Badalona. El partit, que es va jugar a la Travessera de Montigalà, va acabar 3-1 a favor nostre, amb gols de Gerard Oliva (2) i Sergio Maestre. Aquella és l’única victòria que hem aconseguit com a locals davant el filial granota.

L’última vegada: El 14 de maig de 2017, a la Ciutat esportiva de Bunyol, en la darrera jornada de la lliga 2016-17, el 4-1 final va enviar-nos a la cinquena posició i va deixar-nos sense el play-off d’ascens.