El nostre primer equip v empatar en el seu desplaçament a Mataró. Albert Cámara el va aprofitar per fer diverses provatures, amb dos equips totalment diferents a cada part, amb l'entrada de jugadors que estan fent la pre-temporada amb el grup i també de tres jugadors del Juvenil.

La primera part va ser de clar domini del nostre equip amb arribades a la porteria contrària pero sense materialitzar les oportunitats de gol. Joan Grasa es va convertir en l'home mes perillòs, ajudat per bones accions de jugadors com Robert, Neeskens o Batanero, dos dels que estan fent la pre-temporada.

La segona meitat va ser mes igualada, en la que tots dos equips van tenir algunes opcions de perill tot i ser menys vistosa que la primera part. El juvenil Garrido i Bayon van ser els jugadors mes incisius.

En aquest partit no van participar per molèsties físiques Joaquin, Juanma i Gabri. La noticia dolenta del prtit v ser la lesió muscular de Robert a les acaballes del primer temps. En principi no ha de ser de gaire gravetat.

PRIMER TEMPS: Alex, Ferron, Pelegrí, Marcelo, Bermudo, Eros, Batanero, Javi Moreno, Robert (Bayon), Neeskens, Grasa.

SEGON TEMPS: Marcos, Rios, Sergi Pérez, Gallardo, Fabrizio, Xavi Muñoz, Borja, Bayon, Méndez Canario, Garrido, Manolo Bueno