La direcció tècnica del CF Badalona ha decidit prescindir dels serveis dels jugadors Facundo Ponzio i David Jiménez, que queden així lliures de la seva relació contractual amb la nostra entitat.

Facundo Agustín Ponzio (14/11/1995) va arribar l'estiu de 2014 procedent de l'Instituto AC de Córdoba, de la Primera B argentina, tot i que a causa de problemes burocràtics amb la seva documentació no va poder debutar amb nosaltres fins a la segona volta. Aquesta temporada ja va estar disponible des d'un inici i, de fet, va estrenar-se amb el gol de la victòria davant l'Olímpic de Xàtiva a La Murta, en la jornada inaugural de lliga. En total, a la 2a B ha disputat 17 partits com a escapulat (5 de titular), per a un total de 563 minuts.

 

 

David Jiménez Guardia (29/6/1992) va fitxar aquest estiu procedent del CE Sabadell 'B', de 3a Divisió, i a la lliga ha disputat 8 partits (2 de titular) i un total de 270 minuts amb la samarreta del Badalona.

 

 

 

 

El club vol desitjar-los tota la sort del món en els seus propers reptes esportius i els agraeix la professionalitat, la feina i el compromís que han demostrat durant la seva etapa a la nostra entitat.

 

cfbadalona.net