Dura derrota. Hem caigut a Formentera després d'avançar-nos en el marcador, a manca de deu minuts i jugant amb un home menys per la lesió d'Aly Coulibaly quan ja havíem fet els tres canvis. Els balears han marcat en dues accions a pilota aturada, una rematada després d'un córner i un xut de falta directa, i han fet inútil el sensacional gol de Marcel Serramitja, que ha rematat de cap una centrada de Néstor Querol.

En la primera part hem disposat de nombroses oportunitats per marcar i el més normal és que haguéssim arribat al descans amb avantatge. En la segona, el nostre rival ha fet un pas endavant i el partit s'ha anivellat. Nosaltres, però, hem seguit arribant a la seva àrea. En cap cas, el resultat fa justícia al que s'ha vist damunt del terreny de joc.

S'ha d'aixecar el cap i mirar endavant. Diumenge que ve ens visita el líder i hem d'omplir l'Estadi, on encara no ens ha guanyat ningú.

Fitxa tècnica

FormenteraMarcos; Rosa, AgusKiko, Álvaro, Liñán, Omar (Haro, 89'), Gabri (Nando Quesada, 61'), JuanGarmendia i Riera (Maikel, 89').

Badalona: Morales; Albarrán, Álvaro Vega, Parera (Aly Coulibaly, 53'), Kilian Duran; Juanjo CiércolesSergio Maestre; Adri Rivas (Robert Simón, 63'), Toni Lao, Néstor Querol; Marc Cosme (Marcel Serramitja, 71').

ÀrbitreCarlos Carbonell Hernández (comitè valencià). TGMuñizKiko, Riera i Samuel (banqueta), pel Formentera. Ciércoles Kilian Duran, pel Badalona.

Gols: 0-1, Marcel Serramitja (78'); 1-1, Kiko (82'); 2-1, Liñán (88').

Camp: Uns 600 espectadors al Municipal de Formentera.

Foto: SD Formentera.