Derrota del nostre primer equip en la seva visita a Manises. Els nostres jugadors s'han vist sorpresos poc desprès de que Pablo Gallardo haguès neutralitzat el primer gol local.

Bon primer temps del Badalona, especialment en la primera mitja hora en la que s'han intentat triangular jugades en les reduides dimensions del terreny de joc i on els defenses Sergi Pérez i Marcelo han tingut les primeres opcions de perill.

Ja en la recta final de la primera part i al començament de la segona, elslocasl s'han fet amb el domini amb les seves primeres clares opcions ofensives. Fruit d'aixó, el primer gol valencià ha arribat al minut 51 en una centrada per l'esquerra rematada per Capdevila.

El nostre equip ha semblat reaccionar amb una rematada de Joaquín al minut 54 que ha sortit lleugerament per sobre del traveser, pero ha estat l'Huracan qui ha tingut una nova opció en una rematada d'Amarilla que ha anat a la creueta.

La reacció total si que ha arribat en el darrer quart d'hora departit, moment a partir del qual, el nostre equip ha intentat posar setge sobre la porteria local,especialment en accions a pilota aturada en una de les quals, Pablo Gallardo ha aconseguit l'empat en la rematada d'una falta servida per Canario.

Poc ha durat l'alegria. Quan semblava fet el mes difícil, el el gol de la victòria local no ha trigat en arribar, PabloVidal ha rematat des del punt de penal una nova centarad per la banda esquerra, sense que Marcos poguès fer res per evitar-ho