Empat in extremis del Juvenil A en un partit disputat sota una pluja intermitent, en el que Jaume Serra al límit del temps afegit ha aconseguit el gol de l'empat.

Primera part igualada en el que tots dos equips han jugat amb molta intensitat, tot i que no hi han hagut moltes ocasions de gol. Marc Gual s'ha mostrat com l'home mes actiu en l'ataca del nostre equip, el qual ha disposat d'una doble oportunitat en una mateixa jugada en la que el Badalona podia haver inaugurat el marcador.

Els nois de Robert Cuesta han disposat de la primera ocasió de la segona part, amb un xut des de la frontal aturat pel porter visitant, però ha estat el Cornellà qui s'ha avançat al marcador en una jugada afortunada pels seus interessos, en el que una centrada xut des de l'esquerra de Guti ha entrat dins la porteria de Vergara.

Arran d'aquest gol, el nostre equip ha viscut els seus pitjors minuts en els que el Cornellà ha disposat de diverses opcions de perill per deixar pràcticament sentenciat el partit. Ja en els darrers minuts, el Badalona s'ha llançat a l'atac, potser mes amb el cor que amb el cap. L'entrada al joc d'Angel ha donat més profunditat, arribant les primeres opcions d'atac però no sent fins al minut 94 que ha arribat el gol de l'empat, desprès d'un primer rebot en el que la pilota ha anat al pal, sent aprofitat per Jaume Serra.

cfbadalona.net