Empat a 1 entre Badalona i Mallorca en un partit en què el conjunt escapulat va ser superior tot en partit i més en la primera part on Miguel va tenir dues ocasions clares i alguna més d'altres jugadors a pilota parada però va ser el Mallorca qui va marcar en el seu únic tir entre els tres pals durant tot el partit.


La segona part va començar amb el Mallorca esperant i el Badalona que va disposar alguna ocasió però no trobava el gol fins que en el minut 92 un jugador del Mallorca es va tirar fingint una lesió, l'equip balear no va tirar la pilota fora i el Badalona la va recuperar i va enviar una pilota en llarg, el porter va fallar en el rebuig i Lluís va recollir el rebutgi i va marcar un gran gol des de 30 m. L'equip balear va perdre els papers i va acabar amb diversos jugadors expulsats en una jugada en què buscaven perdre temps fingint una lesió.

Badalona: Hugo, Rosell, Fabricio, Estelles (Lluís Viñas 54'), Jebran, Tarsi, Robert, Jorge, Anas (Dani 64'), Miguel (Cugat69') i Garrido (Carrasco 54')

Mallorca: Tolo, Carrillo (Xavi 85'), Gabri, Juanito, One (Vincent 46'), Erve, Víctor (Marc 60'), Jordi, Vidal, Ripoll (Alvaro 71') i Torres.

Gols: 0-1 min.42 Vidal, 1-1 min.88 Lluis Viñas.

Arbitro: Calle Martinez del Col·legi de Barcelona, va amonestar amb tarja groga a Estelles, Carrasco i a l'entrenador Manolo González per part del Badalona i a Xavi, Vidal, Erve (2, per aquest motiu va ser expulsat al minut 88) i va expulsar amb vermella directa a Vidal, Tolo, Martí i a l'entrenador visitant Pep Sanso Tots quatre expulsats al minut 88.