Això no para. Després del doble enfrontament d'aquesta setmana davant el Lleida Esportiu, el Badalona visita demà el municipal de L'Hospitalet de Llobregat en el seu primer desplaçament de lliga, en què es veurà les cares amb un altre històric del futbol català: el CE L'Hospitalet d'Ismael García. La bona dinàmica de l'equip aquest agost està aconseguint engrescar la parròquia escapulada, però el rival que tindrem davant també arriba amb bones vibracions…

 

EL CE L'HOSPITALET:  'Intactes'

Estiu complicat al club riberenc que, malauradament, ha estat més noticia per motius econòmics que no pas esportius. En qualsevol cas, futbolísticament el nou projecte frangivermell arriba amb moltíssimes novetats damunt la gespa (renovació pràcticament integral de la plantilla) i ganes de demostrar que s'equivocaven els qui el donaven per mort abans de començar. En això, a Badalona, hi tenim experiència. De moment L'Hospi ha començat la lliga amb una bona victòria a domicili (1-2 a Elda), i demà voldrà fer el ple de punts davant la seva afició.

Plantilla

Com hem dit, aquest estiu el vestidor de L'Hospitalet ha viscut una bona rebregada. A banda del canvi a la banqueta, han marxat peces clau com Christian Alfonso, Miki Muñoz, Cristian Gómez, Oinatz Aulestia, Tià Sastre i, com no, Aleix Coch, David Guzmán i Gerard Oliva, avui escapulats. De la temporada passada només en queden Víctor Ibáñez, Dani Fernández i Guillem Savall. El capítol d'arribades, però, també ha estat farcidet, amb la cessió de Pep Vidal (Mallorca B) com a darrera novetat. Un bloc amb força experiència i, a la vegada, qualitat al davant.

Porters: David Pedro Oliveros i Víctor Ibáñez.

Defenses: Josep 'Pep' Vidal, Jordi Hostench, Diego Ciria, Javier 'Javi' Selvas, Luís Miguel 'Luismi' Ruiz, Sergio Juste, Daniel Fernández i Guillem Savall.

Migcampistes: Benjamín 'Benji' Akoto, Lucas Porcar, Alejandro Zamora, Teodoro José 'Teo' Tirado i Joan Inés.

Davanters: José Marco Higón, Rubén López 'Rubio', Adrián García 'Tabala' i Manuel Expósito Salinas.

 

BAIXES I SANCIONS

Al Badalona, amb la infermeria buida, l'únic dubte era la disponibilitat o no de Miquel Robusté per motius burocràtics. El trànsfer, finalment, ja ha arribat des de Romania i Manolo González podrà comptar amb ell si així ho estima oportú.

Per part local les úniques baixes per lesió, en principi, seran les de Diego Ciria i Joan Inés.

 

PRECEDENTS A LA CATEGORIA

Divuit vegades s'han enfrontat el Badalona i L'Hospitalet a la 2a Divisió B, amb un balanç de 9 victòries escapulades, 6 de riberenques i 3 empats. Des que L'Hospi va recuperar la categoria, l'estiu del 2010, només hem guanyat una vegada al seu feu, amb un balanç de 5 punts sobre 18 possibles en partits a la Feixa Llarga.

 

 

cfbadalona.net