Rebrem el Cornellà en un partit de màxima exigència i molta transcendència. Els del Baix Llobregat són segons a la lliga i no perden des del mes de novembre. Nosaltres, lluitem per sortir de la zona baixa. Amb l’ajuda de la nostra gent, a l’Estadi, esperem aconseguir tres punts molt importants.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 3 de febrer, 17 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Comitè de Las Palmas, 31 anys). Ens ha xiulat set partits, dels quals hem guanyat tres, hem empatat dos i hem perdut dos. Al Cornellà l’ha dirigit en sis ocasions, amb un balanç de dos triomfs, dos empats i dues derrotes.

El rival: El Cornellà és el segon classificat, amb 39 punts, després deu victòries, nou empats i tres derrotes en 22 partits. Ha marcat 30 gols i n’ha rebut 17. Com a visitant, ha guanyat tres partits, ha empatat set i ha perdut només un. El seu últim resultat és un 3-1, a casa, contra el València B.

L’entrenador rival: Xavier Calm. Debuta a segona B aquesta temporada i només ens hem trobat en el partit de la primera volta, en el qual vam empatar a un gol.

Nosaltres: Arribem després de sumar el primer punt de l’any i de la segona volta, a Terol (1-1), un resultat que ens manté en el lloc quinzè, amb 23 punts.

 

Foto: Eloy Molina