Arribem a la cinquena jornada de lliga amb un Badalona que sembla haver trobat una bona dinàmica de joc fonamentada, bàsicament, en la solidesa defensiva. El rival de demà a la tarda, L'Hospitalet, és un equip avesat als mals inicis de competició, tot i que la setmana passada va trencar la seva fluixa arrencada amb una gran victòria al Miniestadi per 1-3. Es dóna el cas que escapulats i riberencs ja es van veure les cares a La Feixa Llarga el passat dimecres dia 9 a l'anada de les semifinals autonòmiques de la Copa RFEF (2-1 pels locals), i que la tornada es jugarà aquest dimecres, 23 de setembre, a Montigalà. Per tant, tres duels en dues setmanes que de ben segur serviran perquè ambdós equips es coneguin molt millor…

 

EL CE L'HOSPITALET: UN PERFIL MÉS BAIX?

Els franjivermells han estat acostumats els darrers cursos a tenir equips potents i amb aspiracions que anaven més enllà del mes de maig. Tanmateix, i coincidint amb l'arribada d'Antonio Castellano a la presidència ara fa un any, el perfil de L'Hospitalet s'acosta més al que ara mateix pot tenir el Badalona: un històric que, en temps difícils, vol, sobretot, salvar els mobles i no passar angúnies a la 2a B a l'espera de les vaques grasses.

Plantilla

La marxa de Kiko Ramírez de la banqueta aquest estiu va anar acompanyada de fins a 18 baixes a l'equip riberenc, que no va poder retenir alguns dels seus millors jugadors (Craviotto, Alcaraz, Agus, Haro, Valentín, Luque… sense oblidar Pablo Morgado, avui escapulat). Així doncs, Martí Cifuentes ha aterrat en un equip en el qual només repeteixen cinc noms respecte de la 2014/15 (Aleix Coch, Lucas del Campo, Boris Garrós, Èric Via i Rubén Carreras) i en què hi hem de destacar la presència de dos fixos als nostres esquemes la temporada passada: Raúl Torres i Óscar Sierra.

Porters: Víctor Ibáñez, Andrés Díez i Oinatz Aulestia.

Defenses: Aleix Coch, David Bigas, Guillem Castell, Daniel 'Dani' Fernández, Lucas del Campo, Marc Vales, Guillem Savall i Óscar Sierra.

Migcampistes: David Medina, Raúl Torres, David López, Javier 'Javi' Pérez de Lucía, Miquel 'Miki' Muñoz, Iván Guzmán, Antoni 'Ton' Alcover, Èric Via i Xavier 'Xavi' Puerto.

Davanters: Aitor Ruibal, Rubén Carreras, Agustín Giaquinto i Boris Garrós.

 

BAIXES I SANCIONS

Joan Grasa ja ha rebut l'alta mèdica i, per tant, l'única baixa pel partit de diumenge és la ja coneguda de l'extrem argentí Iván Chacón, que segueix sense els papers en regla. Per la seva banda, Manolo González no podrà seure a la banqueta, ja que va ser sancionat amb dos partits per la seva expulsió del passat diumenge a Montigalà. Abel Mourelo i Javi Cruz dirigiran l'equip a La Feixa Llarga.

L'Hospitalet ha tingut la infermeria força ocupada aquestes últimes setmanes: per demà no podrà comptar amb Marc Vales i Boris Garrós, que segueixen al dic sec, ni amb Víctor Ibáñez i Lucas del Campo, que es perdran tota la temporada per lesió.

 

PRECEDENTS A LA CATEGORIA

Fins a 16 vegades s'han enfrontat el Badalona i L'Hospitalet a la 2a Divisió B, amb un balanç de 9 victòries escapulades, 4 de riberenques i 3 empats. A continuació us deixem la relació de resultats entre els dos equips des que L'Hospi va tornar a recuperar la categoria, l'estiu del 2010.

 

 

cfbadalona.net