Altra vegada, el partit més important de la temporada per al Badalona. Aquest cop segurament va més de debò que mai i és que, a les Illes, els de Manolo González tenen l'oportunitat d'assegurar virtualment la permanència -en cas de guanyar- o bé de complicar-se molt la vida si cauen davant un rival tocat que penja d'un fil i que, en aquest cas ja de ben segur, veu a prop l'abisme del descens a Tercera.

 

EL CD LLOSETENSE:  'Tempus fugit'

Els llosetins es queden sense temps. Amb quatre derrotes en les cinc darreres jornades, el conjunt mallorquí entra a totes les travesses per perdre la categoria i ara mateix pocs confien que els de Nico López puguin revertir la situació. Ara bé, cinc en punts a remuntar en sis partits no és pas una missió impossible, i això és el que li resta als blancs d'aquí al 15 de maig. Cal tenir en compte, a més, que el Llosetense és un local complicat -de fet, ha guanyat més partits i ha marcat més gols que nosaltres a casa, amb una jornada menys– i que a Es Puig hi han perdut equips com el Reus o el Villarreal. Tot i que el seu millor moment de joc sembla haver passat, el que és segur és que els balears plantejaran un partit complicadíssim per als nostres, que hauran de jugar amb intel·ligència i coratge per tornar a casa amb els punts.

Plantilla

Nico López és un tècnic amb una gran experiència i prestigi al futbol de les Illes. Després de deixar l'Atlético Baleares, enguany afrontava el repte de mantenir el Llosetense a la 2a B, una empresa majúscula que de moment no arribaria a bon port. El seu bloc és, bàsicament, una amalgama de jugadors balears (alguns experimentats i d'altres de joves) que quasi sempre ha plantat cara a tothom a la lliga. Al mercat d'hivern els mallorquins van incorporar el davanter Joan Salvà (CD Mensajero) i el migcampista búlgar Bedri Ryustemov (Etar Veliko Tarnovo), mentre que Pedro Capó, Toni Bonet i José Gálvez causaven baixa. Entre el seu planter hi podem trobar el veterà exescapulat Cristian Sánchez Adamuz, que la temporada 2007-08 va jugar al Centenari sota les ordres de Francisco.

Porters: Ángel Mingorance 'Mingo', Guillermo 'Guille' Lara i Francesc 'Xesc' Villalonga.

Defenses: Francesc Campins, Junior Román Tombini, Javier 'Javi' Ramos, Javier 'Javi' Luciano Lirola, Adrián Bibiloni 'Bibi', Junior Alexander Román, Baltasar Rigo i Pere Mairata.

Migcampistes: Cristian Sánchez, Bernat Alomar, Jaume Pol, Jordi Ramis, Nicolás 'Nico' Baleani, Miguel Cobo, Pep Biel, Thiago Benevides i Bedri Ryustemov.

Davanters: Francesc Regis, Héctor Escrich, Joan Salvà i Aitor Pons.

 

BAIXES I SANCIONS

Manolo González es queda demà sense el concurs de Sergio Maestre, que pateix la varicel·la, i d'Ibón Gutiérrez i Joaquín Calderón, que arrosseguen molèsties físiques. No tenim, però, cap jugador sancionat.

Als llosetins es perdran aquest compromís de lliga Jaume Pol (que complirà cicle d'amonestacions) i els lesionats Aitor Pons, Thiago Benevides i Javi Lirola. Tots tres seran dubte però tenen força difícil poder jugar.

 

PRECEDENTS A LA CATEGORIA

En tota la història només hi ha un precedent oficial entre ambdós equips, i és l'empat a zero a Montigalà de la primera volta. Per tant, ni guanyadors ni gols entre Badalona i Llosetense: esperem engreixar l'estadística amb una victòria demà a Es Puig.

 

 

 

cfbadalona.net