El Badalona rep demà, en un horari poc habitual, la visita del sorprenent líder del grup III, un CD Ebro que es plantarà invicte a Montigalà amb tres victòries en quatre jornades de lliga. Ara bé: els de Manolo González també arriben invictes al compromís de demà i amb ganes de confirmar que el gran inici de campionat no és una flor passatgera de tardor… Una bona manera de fer-ho seria encadenant la tercera victòria consecutiva i superant a la classificació el flamant capdavanter aragonès.

 

El CD Ebro:  'Cabalós'

Abans hem qualificat el lideratge de l'Ebro com a 'sorprenent' però, segurament, el bon rendiment fins ara de l'únic representant de l'Aragó a la categoria no és cap sorpresa per als entesos. Els arlequinats van accedir a la 2a B per primera vegada l'estiu de 2015, després de quedar campions del grup XVII de Tercera, i el curs passat van aconseguir la permanència amb força solvència, signant una meritòria desena posició al grup II de bronze. En tot cas, el projecte d'aquest any, amb Emilio Larraz a la banqueta, és prou ambiciós com per tenir en compte els de L'Almozara més enllà de la zona mitja.

Plantilla

Els saragossans conserven alguns pilars de la passada campanya (Gabarre, Lacruz, De la Cruz…), però amb més de 10 fitxatges aquest estiu podem parlar d'un equip pràcticament nou per aquest curs 2016-17. Amb un perfil força jove, però també amb homes experimentats com ara 'Chupe', Barrón, Forte o Sergio Martínez, cal destacar un nom per damunt de la resta: el davanter centre 'Tony' Gabarre, que enguany ja ha marcat a la lliga la meitat de gols (4) que en tot l'any anterior.

Porters: Javier Montoya, Álvaro Peral i Raúl Marqueta.

Defenses: Cristian Márquez, Alfonso de la Cruz, Enric Maureta, Eneko Satrústegui, Sergio Martínez, Óscar Valero i Fernando Fernández 'Pajarero'.

Migcampistes: Mahammadou Moustapha, Daniel 'Dani' Santigosa, Víctor Daniel Bravo, Alain Barrón, Iván Forte i Kevin Lacruz.

Davanters: Antonio 'Tony' Gabarre, Jonathan Álvarez 'Chupe', José María 'Txema' Pan i Alberto Castaño 'Canario'.

 

BAIXES I SANCIONS

Al Badalona no hi ha cap sancionat i l'única baixa segura demà serà la d'Iván Guzmán, que pateix una contractura als músculs isquiotibials. Per la seva part, Moha Ezzarfani arrossega molèsties físiques i serà dubte ben bé fins a última hora.

Per part visitant no hi ha ni lesions ni sancions més enllà de la coneguda baixa del porter Montoya, que va patir una fractura distal del radi el passat 28 d'agost en partit davant la UE Llagostera.

 

PRECEDENTS A LA CATEGORIA

Tot just és la segona temporada dels aragonesos a la 2a B en tota la seva història, i la primera, l'any passat, van militar al grup II. Per tant, no hi ha cap precedent d'enfrontament oficial entre arlequinats i escapulats.

 

cfbadalona.net