Prohibit fallar. Sense exageracions ni tragèdies, però afrontant la realitat. Aquesta és l'actitud amb què haurà d'encarar el partit de demà un Badalona que fa tres partits que no guanya a la lliga i en els quals tampoc ha aconseguit marcar ni un sol gol.  De fet, aquesta segueix sent la nostra assignatura pendent, ja que som un dels equips menys eficaços de cara a porta de tota la categoria i la classificació, esclar, se'n ressent. És evident que ni a la jornada 8 es baixa a 3a ni al mes d'octubre es juguen play-offs, però un objectiu ineludible ara mateix és redreçar aquesta mala dinàmica i agafar oxigen per no començar a coquetejar, tan d'hora, amb la zona perillosa.

 

L'ATLÉTICO LEVANTE UD: Una de freda i una de calenta

Tampoc són gaire espectaculars els números del filial llevantinista que, de fet, suma un punt menys que nosaltres a la lliga i ha perdut en els seus tres desplaçaments, si bé contra rivals de primer nivell (Hércules, Villarreal B i Reus). En tot cas, esperem que demà no perdi el costum i puguem aprofitar-nos d'aquesta debilitat 'granota' a domicili. El del Levante acostuma a ser un filial de contrastos: sense anar més lluny, aquesta temporada ha recuperat la categoria que va perdre l'estiu de 2014 després d'haver disputat les eliminatòries d'ascens a 2a A l'any anterior. Una autèntica muntanya russa blaugrana que sempre fa força difícil pronosticar les expectatives d'aquest conjunt a l'inici de cada campanya.

Plantilla

Amb un dels equips més joves de la lliga (només un jugador nascut abans del 1990), el tècnic Miguel Ángel Villafaina té sota les seves ordres un bon grup de promeses la majoria de les quals ja té una certa experiència en d'altres filials i també a la 2a B. Així doncs, la manca d'ofici no és excusa per a un planter amb talent de sobres per competir contra qualsevol, com ja ha demostrat aquestes primeres setmanes.

Porters: Jorge Ruiz Ojeda 'Koke' i Alejandro Zagalá.

Defenses: Ander Artabe, Diego Bardanca, Daniel 'Dani' Calvo, Jair Amador, Jilmar Steed Torres, José Antonio González 'Cote', Luca Ferrone i Íñigo Zubiri.

Migcampistes: Alejandro Forner 'Colau', Francisco 'Fran' Nuñez, José Luís García 'Pepelu', Javier Ribelles, Adrián Riera, José Luís Valiente, Víctor Alonso, José Camporro 'Yosu' i Roberto 'Rober' Sierra.

Davanters: Alejandro 'Álex' García, Juan Delgado, Matías Aquino, Álvaro Traver i Sergio Nanclares.

 

BAIXES I SANCIONS

Al Badalona serà baixa segura Iván Chacón (la burocràcia segueix al seu pas de tortuga), mentre que continua sent dubtosa la disponibilitat d'Alberto Carroza i de Sergio Maestre, que van caure lesionats al camp de l'Hércules diumenge passat.

Quant als blaugrana, Villafaina no podrà comptar ni amb Víctor Alonso ni amb Luca Ferrone -lesionats-, mentre que molt probablement Álex García tampoc no arribi a temps de recuperar-se i entrar a la convocatòria.

 

PRECEDENTS A LA CATEGORIA

El registre d'enfrontaments entre els dos equips fa visible una forta preeminència dels empats: sis, la meitat dels partits disputats en total. Pel que fa a la resta, destaquem que les dues úniques victòries escapulades han estat a València. Els 'granota' van encadenar tres triomfs seguits a casa entre el 2004 i el 2007, i la temporada 2005/06 van fer el ple de punts contra nosaltres. Curiosament, aquell curs el Badalona va quedar campió de lliga i el filial llevantinista acabaria en segon lloc… Ho signem ara mateix, oi?

 

 

cfbadalona.net