Tercera jornada de lliga i el Badalona que vol que sigui la tercera seguida sense encaixar gols -i, per tant, mantenir-se invicte en competició oficial- i continuar estant així entre els tres únics equips que de moment encara no han recollit cap pilota del fons de la xarxa (Mestalla i Ebro completen el trio de rocosos). Tanmateix, el número tres que de veres importarà demà seran els tres punts en joc. Amb una actuació més que sòlida en tots els compromisos oficials disputats fins ara, els de Manolo González no voldran afluixar per mantenir el nivell i mirar cap amunt; de moment, sense cap mena de complex.

 

L'AE PRAT:  'La lluita de l'adaptació'

Més tresos: els potablava feia tres temporades que no trepitjaven la 2a B, després de mantenir-se durant dos anys arran de l'històric ascens de 2012. Pedro Dólera va deixar l'Europa per comandar un projecte ple d'il·lusió (i amb l'estímul d'una excel·lent campanya a Tercera) però que compta amb força elements importants –l'experiència és un grau– per pensar que els blancs no es resignaran, simplement, a patir per mantenir la categoria. El dur procés d'adaptació al bronze feréstec de la 2a B, abans del Nadal, pot ser el que acabi decidint la sort dels recent ascendits, i això ho saben bé a la llera del Llobregat.

Plantilla

El Prat ha mantingut bona part del bloc que la temporada passada va liderar amb mà de ferro el grup cinquè de la 3a divisió, i que va aconseguir l'ascens per la via ràpida davant l'Osasuna B. Al Sagnier han apostat per noms importants a 3a, com Oriol Dot, Javi Lara i Álex Poves (Europa), o Xavi Pluvins (Sant Andreu), a més de l'experiència d'homes com Fran Piera i Nacho del Moral. També, com no, hem de destacar la presència de dos vells coneguts a Montigalà: el davanter  Òscar Muñoz i el migcampista Juanjo Prior, que ja han estat escapulats i sota les ordres de Manolo González.

Porters: Sergio Fernández i Antonio 'Toni' Texeira.

Defenses: Aitor Lario, Alfonso Hels, Oriol Ricarte, Oriol Dot, Federico 'Fede' Bessone, Adrián Montoro i Gerard Rovira.

Migcampistes: Alberto Padilla, Xavier Pluvins, Javier 'Javi' Lara, Ignacio 'Nacho' del Moral, Gerard Puigoriol 'Putxi, Fran Piera i Juan José 'Juanjo' Prior.

Davanters: Alejandro 'Álex' Poves, Òscar Muñoz, Ernest Forgas, Ignacio Rosillo i Martí Just.

 

BAIXES I SANCIONS

Al Badalona l'únic dubte demà serà la participació d'Iván Guzmán, que aquesta setmana ha tingut alguna molèstia física.

Per part visitant, l'única baixa, per lesió, és la del davanter Poves, mentre que els defensors Fede i Ricarte seran dubte fins a darrera hora, ja que encara no es troben al 100% després d'haver-se de retirar dissabte passat davant l'Eldense. A més, recordem que el seu entrenador, Pedro Dólera, veurà el partit des de la graderia, ja que va ser expulsat i el Comitè l'ha sancionat amb dues jornades.

 

PRECEDENTS A LA CATEGORIA

El Badalona no ha estat mai capaç de guanyar el Prat a la 2a B: tres empats i una derrota és el nostre minso balanç contra els potablava. És cert que, amb només quatre precedents en dues temporades, la dada no és del tot espectacular, però mai fa nosa recordar aquest tipus de curiositats de cara a tenir una motivació més, diumenge, per tombar els llobregatins…

 

 

cfbadalona.net