Primera part igualada, amb un Badalona sense fissures mostrant seguretat a nivell defensiu i intentant triangular la pilota per aproximar-se a la porteria local però sense tenir ocasions clares. de perill, a excepció del servei d'un córner en el que el porter local ha hagut d'intervenir. Per part local tan sols cal destacar un parell de xuts des de fóra l'àrea de Provencio i Morales sense més perill.

A la segona el matx ha continuat amb la mateixa tònica d’Igualtat i solidesa escapulada tot i que Marcos al 55 ha evitat el gol d’Alvaro Rosa per al conjunt granota. Malgrat l’ensurt el Badalona continuava sense patir en excés i no renunciava a res i en aquesta que la defensa local ha tirat a terra a Joaquin al frontal de l’àrea que Juanma s’ha encarregat de posar-la a l’escaire de Garabato al minut 70 i que donava posava per davant al conjunt escapulat que amb una victòria a la ciutat esportiva de Bunyol hauria donat un gran pas per certificar la permanència.

Però al 49 Borja ha fet penal que no ha desaprofitat Andy tot i que Marcos ha endevinat la intenció del jugador local establint el definitiu a un gol.

cfbadalona.net