Valoració del partit “Quan empates a casa mai no estàs satisfet, però veient el potencial del rival, un equip fet per fer play-off, ens serveix per calibrar allà on estem ara mateix. També s'ha de tenir en compte les baixes de Querol i Robusté, i que Ciércoles i Rubén Sánchez no arribaven al partit al cent per cent. La imatge ha estat bona, crec que l'empat és just i em quedo amb com hem acabat el partit, després de l'empat a un”

Què ha faltat per poder guanyar? “En els 20 primers minuts hauríem d'haver tingut més la pilota. Però és normal amb tants jugadors nous, amb dos sub-23 com Adri Rivas i Enri. Després, amb 1-0 hem tingut contres per rebentar el partit”

Cal un davanter? “Fa falta un jugador de banda, això segur, per tenir més solucions. I també recuperar definitivament jugadors com Serramitja, Querol, Juanjo Ciércoles… Quan ho tinguem, l'equip farà un salt de qualitat”

Dos partits contra l'Elx “Sé que la gent de Badalona em demanarà que fem play-off, però hem de tenir els peus a terra i saber que hi ha equips, com el mateix Elx, el Mallorca, el Lleida, l'Alcoià, el Sabadell, el Vila-real. Hem d'anar partit a partit, aconseguir estabilitat damunt del camp i llavors podrem competir. El partit contra l'Elx serà molt difícil. També han empatat i segur que voldran començar guanyant a casa. Haurem de controlar-los, amb calma. Quant al duel de copa de tres dies després, haurem d'anar a totes i, si aconseguim passar, serà una alegria per la gent de Badalona”

Valoració sobre Enri “Ha d'aconseguir mantenir el nivell que ha mostrat contra el Lleida. El difícil és això. Només té 19 anys i li queda molta carrera. Ha de millorar moltes coses, però vol aprendre. D'aquí a final de temporada ens haurà de donar moltes alegries”

Foto: Eloy Molina