Després de quatre temporades en el nostre primer equip, Manolo González, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, no continuarà amb nosaltres. Dijous, 31 de maig, al matí va publicar una carta de comiat en aquest web i, a la tarda, va comparèixer en roda de premsa, al costat del nostre president, Miguel Ángel Sánchez.

Aquestes són algunes de les respostes del tècnic i el màxim dirigent escapulat:

Manolo González

“És un moment difícil, no saps mai quan arribarà. Espero que sigui un punt i a part i no un punt final. És una decisió meva. No és fàcil marxar després de tants anys i de tants bons moments”

“He après molt en aquests quatre anys, perquè he viscut situacions de tota mena. Ningú em pot discutir la feina que he fet. Agradaré més o menys, però ningú pot dir que no m'he deixat la pell”

“Aquí he millorat en tots els aspectes, tàcticament i en la feina de portar un vestidor. Dono les gràcies a l'aposta que va fer per mi el club. Només puc estar agraït”

“Tinc una espina clavada per no haver pogut jugar un play-off. L'any passat va ser dur, el pal va ser gros. Vam fer un any espectacular i se'ns va escapar al final. Em sap molt greu no haver fet un play-off amb el meu club. No té el mateix significat aquí que en un altre lloc”

“L'Ebro? Encara no he signat, però la meva decisió és anar allà. Em toca canviar. M'he decidit pel projecte del club i la confiança que m'han demostrat. Sóc la seva opció. El hàndicap és el camp”

Miguel Ángel Sánchez

“Manolo ha estat un dels grans actius d'aquest club. És tot sentiment i un dels millors entrenadors que ha tingut el Badalona. Ha fet moltes coses amb molt pocs recursos. Sempre ha pensat en l'entitat, ha demostrat que és un home de la casa”

“Voliem oferir-li la renovació, però estem enmig d'un procés en el qual no podem assegurar-li la renovació. Fins que l'assemblea no es pronunciï sobre si ens transformem en societat anònima esportiva, no podem fer cap moviment”

“La roda de premsa que hem de fer conjuntament amb l'alcaldessa es traspassa a la setmana vinent. Si no arribem a un acord, tornarem a aturar l'activitat esportiva. Ens queden 30 dies de mandat i no podem continuar amb els dos anys de deute en el patrocini i la subvenció”.