Diumenge el Badalona rep el Lleida, el mateix equip amb què es va iniciar l'últim curs, en un partit que va acabar 1-0, gol de Marcel Serramitja. Manolo González està convençut que si el jove davanter no hagués tingut la mala sort de lesionar-se, ara jugaria, com alguns dels seus companys de la temporada passada, a segona divisió. El de la Cellera de Ter, però, continua vestint el blau escapulat i es mostra molt agraït al club, pel gest de voler-lo renovar quan encara no havia recuperat el seu genoll.

-Ha recuperat l'estat de forma que tenia ara fa un any?
-El genoll està responent molt bé. Ara mateix, això és el més important. Però encara no estic al mateix nivell que abans de la lesió. Després de nou mesos, cal una mica més de temps per estar altre cop en les millors condicions.

-Què li sembla el Badalona 2017/18?
-Veig l'equip bé, tenim una plantilla contrastada. Hi ha molta gent nova respecte de l'any passat, però és el més normal en els equips de segona B. Cal formar un bloc sòlid i fer pinya al vestidor. Aquesta serà una de les claus del nostre èxit.

-Quina aposta fa per aquesta temporada? Creu que el Badalona tornarà a aspirar al play-off?
-No acostumo a apostar, però crec que no ens hem de capficar amb el que va passar l'any passat. Seria un error. Els resultats ens posaran a dalt o a baix. Tant de bo sigui a dalt, però la segona B és molt competitiva i cal anar amb seny.

-Se sent en deute amb el club pel fet de voler-lo renovar quan estava lesionat?
-Estic molt agraït pel tracte que vaig rebre després de la lesió i per la manera com es va portar el club i el cos tècnic amb mi. Va ser un detall que valoro molt. La renovació em va donar tranquil·litat.  

Foto: Eloy Molina.