Derrota per 2-1 del juvenil del Badalona contra el Nàstic en un partit molt igualat i en el qual els tres gols van arribar de penal.
Va merèixer millor sort l'equip escapulat ja que va tenir més ocasions que el rival que solament va tirar entre els tres pals en els dos penals, en canvi el Badalona va poder marcar a través de Miguel i Jorge de falta, Robert que va fallar de cap solament davant del porter i de Guevara en una gran aturada del porter del Nàstic però un segon penal regalat per unes absurdes mans de Carrasco va donar la victòria als locals.

GIMNÀSTIC TARRAGONA: Alberto, Xavi, Puerto,Madero, Vadillo, Prince (Charli 70’), Perroni (Dani 90’), Eugeni (Gesti 82’), Millán, Joan i Àlex (Munta 66’)

C.F. BADALONA: Vergara, Àlvaro, Fabricio, Carrasco, Jebran (Garrido 85’), Tarsi, Robert, Jorge, Anás (Guevara 78’), Miguel i Dani (Aitor 81’)

Gols: 1-0 Eugeni (p) min. 41. 1-1 Tarsi (p) min. 50. 2-1 Eugeni (p) min. 80.

Àrbitre: Congost Larrosa del col•legi de Sabadell va amonestar a Xavi, Madero i Vadillo del Nàstic i a Jebran, Carrasco (2) i Manolo Gonzàlez (2) (Entrenador) per part del Badalona. Va expulsar amb vermella directa a Àlvaro  i per doble amonestació a Carrasco i Manolo González del Badalona.

cfbadalona.net