El CF Badalona ha tornat a col·laborar aquesta temporada en la tradicional campanya 'Cap nen sense joguina', organitzada per Voluntaris Badalona i que té com a objectiu que els infants més desafavorits del nostre entorn també tinguin l'oportunitat de gaudir de les joguines dels Reis Mags d'Orient. És per això que tot el taquillatge recaptat durant el transcurs del partit del passat diumenge 3 de gener (CF Badalona – CD Eldense) ha anat destinat íntegrament a ajudar aquesta noble iniciativa.

La quantitat final que ha pogut aportar el club és de 1.075€, a més de 140 joguines noves i no bèl·liques que els nostres aficionats també van donar aquella jornada, i que serviran per regalar un somriure als nens i nenes més necessitats de la nostra ciutat. El president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, li va lliurar oficialment ahir a la tarda el sobre amb la recaptació a Joan Escalada, responsable de Voluntaris Badalona, que va agrair el gest a l'entitat i va posar a disposició del club, com sempre, la gran tasca social que du a terme la seva organització.

Evidentment, en aquest cas l'objectiu serà superar la xifra d'aquesta recaptació solidària de cara a l'any vinent, ja en el futur nou estadi municipal de Montigalà.

 

 

cfbadalona.net