El CF Badalona ha concretat aquestes últimes setmanes l'acord amb dos nous col·laboradors en el sector de la restauració: la llesqueria La Torradeta i la fleca El Fornet de l'Andreu.

La Torradeta és un restaurant de menjar ràpid i cuina de mercat creat el 2005 i que a la nostra ciutat té un local al Centre Comercial Màgic Badalona. Amb servei de bar i cuina, el seu horari comercial és de 9.30 a 24 hores i ofereix una àmplia carta destinada a tots els públics i que inclou plats combinats, entrepans, hamburgueses, les seves famoses torrades… Amb la voluntat de seguir creixent amb nosaltres, La Torradeta entra a formar part dels patrocinadors principals del CF Badalona i, a més, els nostres socis en sortiran beneficiats, ja que tant ells com tots els jugadors del futbol base escapulat (i també els seus pares) tindran un 10% de descompte en qualsevol consumició al local.

A les fotografies següents Jonathan Mellado, responsable de màrqueting i patrocini, rubrica l'acord amb Alberto Muñoz, propietari de La Torradeta.

             

 

Per la seva banda, El Fornet de l'Andreu ja ha estat, al llarg d'aquesta temporada, el nostre proveïdor pel que fa al servei d'àpats durant els partits a casa. Parlem d'un negoci badaloní situat ben a prop de l'estadi de Montigalà (C/ Muntaner, 29) i especialitzat en els productes de pastisseria i rebosteria. En aquest cas estem molt contents de poder dir que tots els nostres socis i abonats també podran gaudir, a partir d'ara, d'un 10% de descompte en tots els productes i encàrrecs a la fleca.

En aquestes fotografies hi podeu veure altre cop Jonathan Mellado, en aquest cas escenificant l'entesa amb Andrés Valdivia, propietari d'El Fornet de l'Andreu.

        

 

Des del club volem donar la benvinguda oficial a ambdós patrocinadors i agrair-los que hagin volgut sumar-se al projecte escapulat. Desitgem que aquesta aliança ens permeti sumar forces, continuar creixent tots plegats i que, a més, serveixi també perquè els socis i aficionats del CF Badalona hi surtin guanyant.

Seguim treballant: Moltes gràcies i endavant!

 

cfbadalona.net