Cop dur. L'Olot ha allargat la mala ratxa que estem passant des de fa dos mesos, ens ha guanyat i ara ja només tenim dos punts d'avantatge sobre la setzena posició, que marca la promoció de descens i que, precisament, ocupa el conjunt de La Garrotxa. Un jugador que fins fa poques setmanes defensava la samarreta escapulada, Marc Cosme, ha marcat el primer gol a la mitja hora de joc i ens ha llençat al damunt una gerra d'aigua freda. El segon ha arribat a deu minuts del final, signat per Blázquez, i no ens ha donat opció a l'empat d'última hora.

Malauradament, les diferents inèrcies que portàvem en les darreres jornades nosaltres i els nostres rivals d'avui, han quedat confirmades. L'Olot està en un bon moment i ho ha sabut aprofitar en un partit de gran importància. Ara toca que tots els badalonistes remem plegats, que les graderies de l'Estadi empenyin l'equip i que retornem a la nostra millor versió. Diumenge vinent, contra el Sabadell, no hi pot faltar ningú.

Fitxa tècnica

Olot: Ginard, Jose, Carles Mas, Masó, Barnils, Marc Cosme (Alfredo, 76′), Blázquez, Héctor, Marc Mas (Roger Vidal, 83′), Guzmán i Toril (Pedro, 67′).

Badalona: Morales, Joel Cañaveras (Kevin, 58′), Álvaro Vega, Robusté, Moyano, Maestre, Albarrán (Toni Lao, 79′), Robert, Enri (Marcel, 58′), Rubén i Néstor.

Gols: 1-0, Marc Cosme (30′); 2-0, Blázquez (81′).

Àrbitre: Mateu Busquets Ferrer. Ha amonestat Jose, Toril i Héctor, de l'Olot, i a Joel Cañaveras, Maestre i Serramitja, del Badalona. 

Foto: Eloy Molina.