Empat molt treballat del nostre primer equip en un partit molt igualta i amb molta lluita per part de tots dos equips, malgrat no haver-hi gaires opcions de gol en els noranta minuts de joc.

Els primers minuts del partit ja han deixat entreveure el que podria ser el seu desenvolupament, molta lluita a lazona mitja amb poques arribades a porteria. Tots dos equips han fet els seus primers intents a pilota aturada, per part del nostre equip ha estat Pelegrí en el servei d'una falta que ha sortit molt per sobre de la porteria local.

La millor arribada del Badalona ha arribat alminut 23 en una acció de Robert en la que s'ha demanat un possible penal que l'arbitre no ha vist. Poc desprès ha arribat l'opció mes clara dels locals en tot el partit.Com ja ens té acostumats, Marcos ha realitzat una gran intervenció davant de Fran Moreno treient la pilota amb el peu. En el tram final d'aquest primer temps, el nostre equip ha viscut els seus pitjors moments en els que l'Ontinyent ha atacat amb mes insistència.

La segona part ha seguit pel mateix camí. Els nostres jugadors han mostrat una gran solvència defensiva, no passant gaires angúnies i sense que elslocals hagin tingut opcions clares de perill. Al Badalona li ha mancat profunditat per trobar els espais necessaris per poder arribar a la porteria de Rangel, fins que al minut 87, Robert ha tingut la gran oportunitat per aconseguir els tres punts en una jugada en la que Grasa ha rebut la pilota a l'esquerra de l'atac fent l'assistència al jugador badaloní, el porter local ha tret la pilota amb el peu

Foto d'arxiu