Empat agredolç el que ha aconseguit el conjunt escapulat en el camp del fins aquesta jornada segon classificat. Ja que ha fet mèrits més que suficients, sobretot a la segona meitat, per emportar-se la victòria.

Les coses no van començar bé pel Badalona, ja que l’Orihuela L’Orihuela va xutar amb perill quan es complia el minut 1 i el juvenil Robert Simon es lesionava després d’una topada amb Navarro que li feia un traumatisme al nas i havia de ser substitut per Pugui.

Però l’empenta de l’Orihuela va ser un miratge i el Badalona a poc a poc va començar a dominar l’encontre. Amb tot els locals van tornar a aparèixer amb una internada de Francis dins l’àrea i el seu xut és refusat per Marcos a córner. El Badalona també la va tenir a les acaballes d’aquesta primera meitat quan Víctor va fer jugada dins l’àrea i el seu passi és rematat per Manga que fa lluir Unai.

A la segona meitat els de Manolo Márquez van accentuar el domini i les ocasions, però semblava que estava escrit que ahir el conjunt badaloní no Marcaria. Al minut 51 Àlex Garcia es planta tot sol davant d’Unai que refusa el xut del jugador escapulat que acaba a peus de Víctor i la seva rematada no troba porteria. Al minut 66 es va produir una triple ocasió de Gol primerament un defensa traient sota pals un llançament de cantonada de Manga, torna a xutar Víctor i la pilota cau a peus de Víctor, però un defensa intercepta la seva rematada i Àlex Garcia finalment fa lluir-se a Unai que amb una gran estirada envia la pilota a córner.

El final del matx va ser un corre carrers per part dels tots dos conjunts, al 75 l’Orihuela fa que Marcos s’ hi hagi empleat a fons en una bona aturada després del Xut d’Ortiz. Però el Badalona que va treure pólvora a dalt amb Ignasi Dalmedo i Manolo Bueno en compte de Manga i Víctor va disposar de clares ocasions que no es van Materialitzar. L’ex del Sporting es va plantar tot sol davant d’Unai però la seva vaselina va sortir fora per poc. Poc després es faria lloc entre dos defenses i el seu xut va sortir fregant el pal d’Unai. En temps afegit una bona centrada d’Àlex garcía és rematada per Pugui i un defensa treu a la petita quan s’ensumava el gol. Amb tot Marcos en l’última jugada del matx va evitar el gol local en bon xut d’Iban Espadas, encara que la jugada es va invalidar per fora de joc.

ORIHUELA C.F. : Unai, Navarro, Carmelo, Duran (Iban Espadas min 76’), Adrien (Pelusa min.55), Dani, Àlex, Arques, Bayón ( Manrique min. 85), Óscar Rico i Delgado

C.F. BADALONA: Marcos, Ferrón, Vázquez, Pelegrí, Cesar Soriano, Julián, Joaquin, Manga (Bueno min. 76), Robert (Pugui min. 7), Víctor (Ignarsi Dalmedo min. 69) i Álex García.

Àrbitre: Cid Camacho del Col·legi Castellà-Lleonès va amonestar a Duran, Àlex, Bayón i Óscar Rico de l’Orihuela i Julian Robles del Badalona

Foto: Loino Diario informacion

cfbadalona.net