Quarta derrota consecutiva del nostre primer equip. Un solitari gol de Pelusa al minut 49, ha decidit el partit, quedant-se els tres punts en terres alacantines.

Primera part jugada amb molta intensitat. L'equip local ha sortit amb molta empenta, pero a partir del minut 10 els nostres jugadors s'han començat a trobar mes cómodes sobre el terreny de joc.Manolo Bueno i Ferron han tingut ls primeres aproximacions ,arribant l'ocasió mes clara al minut 23, en un xut de Gabri des dela forntal que ha sortit lleugerament desviat.

El partit ha entrat en una fase d'igualtat en la que l'Orihuela ha tingut la seva millor acció de perill, en una rematada de Pelusa que Sergi Pèrez ha tret sota pals. El davanter local si ha aprofitat la seva oportunitat al minut 49, marcant el gol que al cap i a la fí ha provocat la derrota del nostre equip

Amb el resultat en contra, el Badalona ha estirat les seves línies per intentar aconseguir un resultat positiu, amb accions dels jugadors de caire ofensiu. Alminut 67, l'arbitre assistent ha anul-lat un gol aconseguit per Pelegrí estimant que es trobava en posició antireglamentària.

Aquest ha estat el primer avís del nostre equip; Gabri a un quart d'hora del final i Joan Grasa en la rematada d'una jugada portada per Ferron, han tingut les aproximacions mes clares, pero sense trobar el premi del gol.

Foto:Loíno – diarioinformación

cfbadalona.net