La Junta Directiva del CF Badalona ha decidit mantenir, per a aquesta temporada, els mateixos preus del curs passat pel que fa als abonaments i als carnets de soci, i que es detallen a continuació.

 

 

Enguany, durant els dos primers partits de lliga a Badalona, tots els nostres aficionats podran accedir al Camp Municipal de Montigalà amb el carnet de soci o abonat de la temporada 2015-16. Aquests compromisos es corresponen a la Jornada 1 (CF Badalona – Lleida Esportiu; 21/8) i la Jornada 3 (CF Badalona – AE Prat; 4/9).

A partir del mes de setembre tots els socis i abonats podran passar a recollir els seus nous carnets a les oficines del club, ja en el seu horari habitual. Per accedir a Montigalà en la Jornada 5 de Lliga (CF Badalona – CD Ebro; 18/9) ja serà necessari tenir al dia el carnet de la temporada 2016-17. Aquests nous carnets inclouran per primera vegada un xip electrònic preparat per al sistema de torns digitals que incorporarà l'entrada del nou estadi municipal.

Just abans de la inauguració de les noves instal·lacions, el club anunciarà el sistema de pagament i la quota complementària que hauran d'abonar aquells socis que vulguin gaudir d'un seient propi a la nova zona de llotja i tribuna.

 

cfbadalona.net