Segon empat consecutiu del nostre primer equip en un partit amb lleugera iniciativa local però tots dos conjunts han tingut opcions d'emportar-se la victòria.

Primera part igualada amb poques arribades a cap de les dues porteries. Els blanc-i- blaus han tingut alguna aproximació sobre la porteria de Marcos però sense excessiu perill. La millor aproximació del nostre primer equip ha arribat al minut 20 amb un xut des de fóra l'àrea d'Abraham que ha marxat per sobre del travesser.

En la recta final d'aquest primer període els locals han tingut les oportunitats mes clares, primer en un xut d'Ivan Sales desprès de rebre una centrada per l'esquerra de Xavi Puerto i un xut de Kilian que ha tret Marcos en una gran intervenció.

La segona meitat ha començat tal i com ha finalitzat la primera, amb lleugera inicitativa blanc-i-blava però amb una bona feina en tasques defensives del nostre equip, amb un Marcos insuperable. Un xut de Lolo s'ha convertit en la millor acció de perill del Badalona durant aquests minuts.

La millor ocasió del partit ha arribat al límit del temps reglamentari, en una assistència de Joaquin cap a Moha que el davanter no ha pogut materialitzar en gol.

 

cfbadalona.net