Pas de gegant del nostre primer equip per assegurar-se la permanència a la categoria. Un golàs de Robert dona aquests importants tres punts, davant d'un Mallorca B que ha tingut les seves opcions sobre la porteria de Marcos

Sortida amb molta empenta del filial bermelló, disposant d'agunes aproximacions sobre la porteria de Marcos, especialment en el servei d'una falta per part de Fernando en la que el nostre porter ha enviat la pilota a córner. La primera aproximació del nostre primer equip ha arribat al minut 18, en una rematada de cap de Pablo Gallardo a la sortida d'un córner.

El partit ha entrat en una fase d'igualtat, sense gaires aproximacions a porteria,situació que s'ha mantingut fins al minut 40, minut en el que Robert ha engaltat un xut des de la frontal de l'ârea que sha endinsat dins la porteria per tot l'escàire, aconseguint d'aquesta manera el seu sisé gol de la temporada. La rèplica mallorquinista ha arribat en un nou llançament de falta, en la que la pilota ha anat al traveser.

La segona part ha començat amb una nova pilota al traveser de la porteria de Marcos. El Mallorca B ha portat la inciativa amb l'objectiu d'aconseguir l'empat, mentre que el Badalona ha intentat trobar la seva opció a la contra.

El nostre equip s'ha quedat amb deu homes al minut 66. Pabo Gallardo ha vist la segona targeta groga en una falta en la que Abdon ha fet intervenir a Marcos. Elcostècnic ha mogut fitxa ràpidament, entrant Marcelo en el lloc de Yagüe. Amb la seva superioritat numèrica, els mallorquins han intensificat el seu domini, pero els nostres jugadors han aguantat les envestides locals fins al xiulet final, tenint fins i tot una opció a contra per part de JUanma, amb un xut desviat