Us oferim els resultats dels nostres equips en els partits disputats durant aquest passat cap de setmana.

MALLORCA 2 – JUVENIL A 0

Derrota del nostre equip en un bon partit dels nostres jugadors, competint en tot moment i fent mèrits per aconseguir un resultat positiu. Els nois de Robert Cuesta es van veure perjudicats per alguna decisió arbitral, clau pel desenvolupament final del matx.

 

FUNDACIÓ P. CE. JÚPITER “A” 2 – JUVENIL “B” 4

Partit de gran superioritat visitant. El nostre equip s'ha mostrat molt superior al Júpiter. Destacar la intensitat de nou a l'hora de defensar, una intensitat que es transforma en robatoris de pilota prop de porteria contrària i facilitat de marcar gol.
Ja en la segona part amb un resultat de 0-4 l'equip contrari es va tirar a dalt però no es va passar perill per la victòria. Destacar els dos gols del migcampista Edgar que ha quallat una gran actuació.

Golejadors del Badalona: 0-1 Edgar Fernández, 0-2 Edgar Fernández, 0-3 Sergio Velarde i 0-4 Dani Altimira.

 

Sistrells 3 – 6 Prebenjamí A

Partit sense més història davant un rival de la part baixa de la taula. L'equip va ser molt superior que el que reflecteix el marcador, realitzant jugades combinatives de gran mèrit i una infinitat ocasions de gol. En defensa tres arribades del Sistrells tres errors i tres gols, hem de millorar.

cfbadalona.net