Partit molt important contra un equip de la zona baixa en el que la victòria era obligatòria, el nostre equip va decebre aconseguint-la amb un gran treball.

Primera part molt intensa en el que els locals basaven el seu futbolen jugades a la contra amb alguna ocasió. El Badalona peró, va ser el dominador sense materialitzar les seves oportunitats de gol arribant al descans amb el resultat inicial.

La segona part va ser de control badaloní, Jordi amb el llançament d'una falta va marcar el primer gol del partit nomès començar. Poc desprès va arribar l'empat local en una badada defensiva dels nostres jugadors, pero ràpidament i aprofitant la pujada de la defensa reusenca, Goodbles va aconseguir el segon gol en un mà a mà amb el seu porter.

A partir d'aquest gol, el Reus va intentar atacar mes amb el cor que no pas amb el cap. Aixó propiciava mes intensitat defensiva pels nostre jugadors pero també mes espais en atac. En una jugada ben trenada, Jordi va aconseguir el tercer gol amb un gran xut des de fora l'àrea. Ja en la recta final, Buba va ser objecte de penal que Jordi va arpofitar per aconseguir el seu primer hat trick de la temporada, arrodonint d'aquesta manera una gran actuació.

Ambros Rodríguez