Queden dues jornades per a la finalització del campionat de lliga les quals gaudiran d'una màxima emoció per conèixer els equips que es classificaran pel play off d'ascens a Segona Divisió. Entre ells es troba el nostre primer equip, situat ara al cinquè lloc a tan sols un punt d'aquestes posicions.
Aquest proper diumenge, el Badalona rebrà la visita del Reus Deportiu, situat a tan sols un punt del nostre equip. Qui perdi aquest partit es quedarà sense opcions, mentre que un empat seria un resultat molt dolent per tots dos equips. A la darrera jornada, els nostres jugadors visitaran el camp del Dénia, equip que en principi té la permanència assegurada,
L'equip que parteix amb més avantatge és l'Oriola, situat al segon lloc amb 62 punts, tres més que el Badalona i amb l'average al seu favor. Els alacantins rebran la visita del Sant Andreu en la jornada d'aquest diumenge mentre que finalitzarà el campionat al camp del Lleida Esportiu.
El ja campió, l'Atl Balears, es pot convertir en el jutge de la competició. Els mallorquins rebran la visita aquest diumenge de l'Hospitalet mentre que a la darrera jornada jugaran al camp de l'Huracán, tots dos equips situats un punt per sobre del Badalona. Els de la Feixa Llarga també rebran a l'Olímpic de Xàtiva en la darrera jornada mentre que els valencians jugaran aquest diumenge al camp de l'Ontinyent
Al Llagostera en canvi, tan sols li queda un partit per disputar. Serà aquest diumenge al camp del descendit Andorra. La darrera jornada l'haurà de viure pendent dels transistors ja que es tracta de la que li correspondria jugar contra l'Sporting Maonès, amb el que ja té els tres punts a la butxaca.
Equips com Lleida i Olímpic de Xàtiva encara mantenen alguna opció, però de forma molt escassa.

cfbadalona.net