Empat de mèrit a la Nova Creu Alta que ens dóna un valuós i merescut punt. Tot i jugar l'últim quart d'hora amb un home menys, per l'expulsió d'Álvaro Vega, hem resistit amb el zero al marcador. Onze contra onze hem disposat d'oportunitats per marcar però, finalment, cal donar per bo el resultat.

A la primera meitat el Sabadell ha dut la iniciativa i, tot i que s'ha aproximat amb perill a l'àrea de Morales en algunes accions, no ha tingut unes oportunitats tan clares com les nostres. Moyano, amb un cop de cap que ha sortit desviat, i Enri, en una ràpida internada a l'àrea que ha refusat el porter a l'últim moment, han tingut el gol a un pam.

Després del descans la primera notícia destacable ha estat l'apagada de llum que hi ha hagut a l'estadi del Sabadell, que ha aturat el partit durant més de 20 minuts. Quan s'ha reprès el joc hem pogut sorprendre en algunes jugades. La segona groga que ha vist Vega, però, ha posat les coses més difícils. Amb deu jugadors tocava aguantar fins al final amb el marcador igualat. I així ha estat.

Fitxa tècnica

Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno, Pedro Capó, Guillemenot, Ángel (Mario, 82'), Marc Martínez (Adri Diaz, 61'), Sanchón i Josu.

Badalona: Morales; Albarrán, Vega, Moyano, Parera, Kilian Durán; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Toni Lao (Robert Simón, 77'); Marcel Serramitja (Marc Cosme, 87') i Enri (Adri Rivas, 59').

Àrbitre: Francisco Miralles (valencià). TG: Josu i Dani Gómez, del Sabadell; i Moyano, Albarrán, Juanjo i Vega (dues, la segona en el minut 76), del Badalona. 
 


Foto: Eloy Molina.