Després de la important victòria de la setmana passada davant l'Olot, la primera de la temporada, diumenge, a les 19 hores, visitarem la Nova Creu Alta per enfrontar-nos a un Sabadell que té els mateixos punts que nosaltres. Els arlequinats, com a conseqüència de l'arribada d'Esteve Clazada a la presidència, han renovat de manera important la seva plantilla, amb 18 incorporacions i un canvi a la banqueta, on s'asseu Toni Seligrat.

Serà un partit de retrobaments, per un costat i per l'altre. Juanjo Ciércoles, per exemple, rebrà el reconeixement del CE Sabadell, on va jugar unes quantes temporades. A més d'ell, ara vesteixen la samarreta escapulada després d'haver vestit l'arlequinada Toni Lao, Adrià Parera i Néstor Querol, que encara està lesionat. Aleix Coch va fer el camí contrari, de Badalona a Sabadell, però diumenge no podrà jugar perquè no li va ser retirada la segona de les targetes que va veure al Rico Pérez d'Alacant, en la tercera jornada.

Ni Querol ni Miquel Robusté estan a punt encara, mentre que Sergio Maestre serà dubte fins a última hora. La resta estaran a disposició de Manolo González. Xiularà el partit un valencià: Francisco Miralles Selma.

Foto: Eloy Molina.