Avui per fi podem anunciar oficialment que dos dels jugadors més importants del nostre primer equip, els barcelonins Sergio Maestre García i Antonio 'Toni' Lao Doña, seguiran a Badalona un any més. Ambdós migcampistes signaran en les properes hores la renovació dels seus respectius contractes i se sumaran així a la nòmina de jugadors que ja tenen garantida la seva continuïtat la campanya 2016-17: José Miguel Morales, Enric Pi i el juvenil Sergio Bermúdez, que tindrà fitxa de la primera plantilla.

 

Dos dels pilars de la medul·lar escapulada continuaran a Montigalà.

 

Manolo González ha volgut ressaltar que es tracta de dues renovacions clau dins el vestidor i que serveixen per donar confiança a dos jugadors molt importants en els seus esquemes de joc, tant a nivell futbolístic com humà, especialment pel seu “rendiment, qualitat i compromís fora de tot dubte”.

Serà la tercera temporada de Toni Lao (17/1/1984) al nostre club, on ja hi ha disputat 72 partits (tots com a titular), amb quatre gols marcats i un total de 6.418 minuts. Per la seva banda, Sergio Maestre (18/11/1994) també complirà el seu tercer curs -en dues etapes- com a escapulat. Amb nosaltres, fins ara, ha jugat 57 partits (54 de titular), amb tres gols anotats i un registre total de 4.758 minuts.

 

cfbadalona.net