Aquesta tarda ha tingut lloc el sorteig de la fase inicial de la XXXI edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català al Centre Cívic del Municipal del Guinardó, a Barcelona. Un any més, el Badalona retorna fidel a la cita amb una competició emblemàtica del nostre futbol i de la qual som, amb el Júpiter, els més llorejats.

L'equip de Manolo González ha quedat enquadrat en el grup 3, juntament amb la UE Sant Andreu i la UE Castelldefels, ambdós clubs que la temporada vinent competiran a la 3a Divisió. Curiosament, els del Baix Llobregat ja s'hauran creuat amb nosaltres en la primera ronda de la Copa Catalunya Absoluta (30-31 de juliol).

Aquesta primera etapa del torneig consistirà, com és costum, en quatre grups de tres equips en què es disputarà un triangular de tots contra tots amb tres partits de 45 minuts de durada. Tots els encontres es juguen al mateix Municipal del Guinardó, i els enfrontaments corresponents al nostre grup estan programats per al dimecres 3 d'agost. El primer classificat de cada grup accedirà a les semifinals -ja a 90 minuts-, previstes per al dissabte 6 d'agost. La gran final del torneig serà el diumenge dia 7.

 

La composició dels grups és la següent:

Grup 1: UE Sants, FC Vilafranca i CE L'Hospitalet                   (dilluns 1 d'agost)

Grup 2: CE Júpiter, CF Montañesa i CF Gavà                           (dimarts 2 d'agost)

Grup 3: UE Castelldefels, UE Sant Andreu i CF Badalona      (dimecres 3 d'agost)

Grup 4: FC Martinenc, CE Europa i UE Cornellà                      (dijous 4 d'agost)

 

 

cfbadalona.net