El Club de Futbol Badalona ha perdut en la seva visita a la Garrotxa per enfrontar-se a l'U.E. Olot en temps de descompte amb un gol de Javier Ferrón en temps afegit de la segona meitat.

Els locals van sortir amb molta empenta i va disposar de 3 ocasions en el primer quart d'hora. Ja al primer minut van reclamar com a penal una caiguda de Valentín, al quatre Carlos Martínez i al 12 Corominas ho van intentar, però es van topar amb un segur Marcos. A partir d'aquí el Badalona va igualar la possessió i no passava angunies. Amb tot els gironins van fer al 34 una jugada elaborada dins l'àrea i Carlos Martinez es va revoltar i va fer emprar-se a fons a Marcos. Amb tot, la Millor ocasió d'aquesta primera meitat i diríem del partit, va ser pel conjunt de l'avinguda de Navarra, quan Cardenas fa la centrada des de la banda, un defensa fa caure a Jordi, però la pilota arriba al segon pal a peus d'Abraham que no perdona. Però el col·legiat va anul·lar el gol xiulant falta al jove 9 del Badalona. La primera meitat va acabar amb una altra gran intervenció de Marcos al temps de descompte.

La segona meitat va començar boja amb un atac i gol de tots dos equips, encara que sense cap xut a porteria però amb jugades de perill que va durar quinze minuts i a partir de llavors el conjunt local va agafar les regnes del partit, encara que sense posar a prova a Marcos fins al 43 quan Albert sol dins l'àrea va rematar de xilena que va marxar per sobre del travesser. I quan semblava que els de Piti traurien alguna cosa positiva al primer minut de descompte una centrada des de banda l'aprofita Javier Ferrón per marcar de rebot l'únic gol del partit evitant que marxin quelcom positiu cap a Badalona.

cfbadalona.net