Hem arrencat un punt a Paterna després d'empatar a zero el darrer partit del 2017. De nou, hem disposat de bones oportunitats per marcar, però el gol no ha volgut arribar. Tot i les baixes, hem jugat millor que el filial valencianista i ens hem fet mereixedors del triomf. En tot cas, acabem la primera volta amb 24 punts, en la zona mitjana de la taula.

En la primera part hi ha hagut equilibri de forces i poques aproximacions a les àrees. Nosaltres n'hem tingut un parell de clares, en les botes de Toni Lao i Marcel Serramitja. Al descans, però, s'ha arribat amb l'empat a zero inicial. En el segon temps hem tornat a tenir el gol a un pam, sobretot en els primers minuts, en accions de Parera, Serramitja i Querol, però no hi ha hagut sort. El resultat, finalment, no s'ha mogut.

 

Fitxa tècnica

València B: Emilio Bernad, Salva Ruiz, Álvaro Pérez, Ivan Zotko (Hugo Guillamón, 39’), Álex Centelles, Marco Valero, Miki Muñoz, Fran Villalba, Rafa Mir, Álex Blanco i Jordi Sánchez (Fran Navarro, 63’).

Badalona: Morales, Robert Simón, Parera, Juanjo, Héctor Camps, Sergio Maestre, Adri Rivas (Rubén Sánchez, 58’), Toni Lao, Marcel Serramitja (Marc Cosme, 65’), Kevin Lacruz i Néstor Querol (Rubén Enri, 85’).

Àrbitre: Raúl Chavet Garcia (andalús). TG: Salva Ruiz, Álex Blanco, Jordi Sánchez i Hugo Guillamón Parera, Kevin Lacruz, Juanjo, Néstor Querol i Héctor Camps.

Foto: VCF.