Quarta derrota consecutiva del nostre primer equip en un partit decidit durant la segona part, amb els gols locals aconseguits per Chumbi i Robert.

Bon inici del nostre equip, creant joc i arribant a la porteria contrària. Joaquín i Sergi Maestre han tingut les primeres aproximacions de perill sobre la porteria local. En un context d'igualtat i amb domini altern en el domini de la pilota, Albert Puigdollers ha tingut la millor ocasió en el servei d'una falta que ha anat al travesser.

La segona meitat ha començat amb un ritme vertiginós amb contínues arribades a ambdues àrees, fins que al minut 52, Chumbi ha marcat el primer gol en una rematada, anticipant-se a la defensa del nostre equip.

El gol s'ha convertit en una llosa difícil de superar pels nostres jugadors, fins al punt de què al minut 75 Robert ha aconseguit el segon gol del seu equip en una jugada d'anticipació desprès de rebre una passada d'un company seu.

El partit ha quedat definitivament trencat, tots dos equips han gaudit d'ocasions per poder variar el resultat. Jordi ha tingut fins a tres opcions per poder almenys retallar diferències però la sort no l'ha acompanyat.

Foto: Valenciacf.com

cfbadalona.net