El nostre primer equip ha empatat en la seva visita a València. En un partit equilibrat pero on l’equip ha tingut mes arribada a porteria, Joan Grsa ha aconseguit la igualda al minut 92.

Primera part amb fort ritme per part de tots dos equips pero amb poques oportunitat de gol. Els locals han tingut la seva al minut 12 en un xut de Gayá. El Badalona ha intentat trobar profunditat per les bandes mitjançant Robert i Bayon, no acabant d’arribar de forma clara a la porteria valencianista.

El conjunt local ha sortit dels vestidors amb mes intensitat intentant posar setge sobre la porteria de Marcos, el qual ha hagut d’intervenir el minut 53 en un xut de Lozano. Coincidint amb l’entrada de Joan Grasa, el Badalona ha refet la situació del partit equilibrant les forces. Al minut 69, Joaquin ha tingut l’arribada mes clara amb un xut des de la forntal que ha tret el porter vlencianista Felipe.

En un ritme constant d’anades i tornades, el València Mestalla ha sortit beneficiat amb la consecució del gol al minut 78; Molina ha culminat una jugada des de la banda esquerra del seu atac.

La fermesa defensiva local impedia qualsevol intent d’arribada del nostre equip. Quan semblava que el partit finalitzaria amb aquesta derrota, Joan Grasa ha aprofitat una centrada des de la banda per aconseguit la igualda al marcador qun s’arribava al minut 92