Debut amb victòria del nostre primer equip en un partit jugat amb molt d'ofici per part dels nostres jugadors. Juanjo Prior ha aconseguit el gol que dona els tres priners punts al minut 75 

Primers minuts d'iniciativa local sense crear perill sobre la portería de Marcos. El nostre equip s'ha mostrat com un bloc molt sòlid, anivellant les forces sobre el terreny de joc. El bagatge ofensiu tan sols ha arribat amb un xut des de fora l'àrea d'Abraham que ha aturat el porter local Rangel sense gaires dificultats. Marcos en canvi, tan sols ha hagut d'intervenir en una centrada valenciana des de la banda.

Primers instants de la segona part amb un ritme mes alt pero sense ocasions de gol, fins al xut de Manu Balda que el porter local ha hagut d'enviar a córner. La dinàmica de joc no ha canviat en excés, amb el Badalona intentant trobar la velocitat dels atacants, també amb l'entrada de Roger Matamala.

El gol ha arribat al minut 75, en el servei d'una falta per part del canari Abraham que ha culminat Juanjo Prior amb la seva rematada.

Els nostres jugadors, amb molt d'ofici, han aguantat perfectament les envestides locals fins al final