Tercera victòria del nostre primer equip com a local malgrat haver de jugar tres quartes parts del partit en inferioritat numèrica per l'expulsió d'Amantinial minut 22.

Bon inici del Badalona amb una primera ocasió d'Abraham, en una rematada de cap que ha sortit per sobre de la porteria del porter visitant. El jugador canari s'ha inventat una jugada al minut 20 que ha significat el primer gol, desprès de que Raul Torres hagi aprofitat la seva assistència. Al mi ut 22 ha arribat l'expulsió de Pablo Amantini per doble amonestació. Malgrat aquest contratemps, una nova genialitat d'Abraham ha significat el segon gol, marxant a prop de la línia de fons i ficant la pilota pel segon pal, lluny de l'abast del porter.

Mateix guió a l'inici de la segona part, nova ocasió del jugador canari. Qui ha marcat peró ha estat el Balears, aprofitant una badada defensiva mitjançant Cifu. Minuts de patiment per la nostra parròquia fins que novament ha aparegut Abraham, provicant un penal que ha transformat Raul Torres.

El partit ha quedat definitivament trencat, fins i tot Carracedo ha tingut el quart gol al seu abast, sent novament els mallorquins els que han retallant diferències al límit del temps reglamentari.

 

cfbadalona.net