El jugador Abraham Jesús Noé Quesada, integrant de la nostra primera plantilla les darreres dues temporades i mitja, ha comunicat oficialment al club que no accepta la seva proposta de renovació i que, per tant, deixarà de ser jugador del CF Badalona a tots els efectes a partir del proper 30 de juny, quan expira el seu contracte actual. El seu equip de destí serà el CD Alcoyano SAD, que ahir ja va fer pública la seva incorporació. Tant la nostra Junta Directiva com el cos tècnic del primer equip apostaven per la continuïtat d'un dels nostres pilars esportius d'aquests últims anys, però la impossibilitat d'igualar les nombroses ofertes que tenia el jugador, totes elles molt superiors econòmicament, ha estat determinant pel desenllaç final de les negociacions i la consegüent marxa del nostre '11'.

Abraham Noé va arribar a Badalona al mercat d'hivern de fa dues temporades (gener del 2013) procedent de la Real Balompédica Linense, i es va incorporar a la plantilla llavors comandada per Albert Cámara. Aquella meitat de curs va disputar 16 partits i va fer 4 gols. La temporada següent, amb Piti Belmonte a la banqueta, el canari va ser un fix en l'onze escapulat i va anotar 13 gols en 30 partits de lliga. Finalment, aquesta darrera campanya, sota les ordres de Manolo González, Abraham ha gaudit de la mateixa continuïtat i els mateixos bons registres: 11 gols després de 35 partits oficials jugats. A més, cal tenir en compte el gran nombre d'assistències que ha sumat durant aquest mateix període. En total, el de Las Palmas de Gran Canaria ha vestit d'escapulat durant 6.614 minuts, en què ha jugat 81 partits de lliga -72 com a titular i 9 des de la banqueta-, ha marcat 28 gols i ha vist 29 targetes grogues.

 

Des del CF Badalona volem agrair a l'Abraham els seu treball durant tot aquest temps i l'enorme nivell futbolístic que ha demostrat a les nostres files, així com el seu compromís amb l'equip i amb la institució, tant en els bons com en els mals moments. Així mateix, ens enorgulleix haver contribuït que la seva millor etapa com a futbolista hagi estat vestint d'escapulat, i ens agradaria desitjar-li molta sort en els seus nous projectes futurs.

 

Fotografia: Fede Agripa

 

cfbadalona.net