Juan Pablo Amantini ha posat negre sobre blanc aquesta tarda que continuarà formant part de la nostra primera plantilla la temporada 2015/16. El central argentí (11/8/84) complirà així la seva segona campanya al CF Badalona i la tercera sota les ordres de Manolo González, ja que el de Monte Grande va arribar l'estiu passat acompanyant el tècnic des del CF Montañesa de 3a Divisió. Abans, Amantini havia jugat quatre anys a la UE Castelldefels.

Amb més de 2.700 minuts sobre el camp, el protagonisme que ha tingut en Juan Pablo a Badalona ha estat, segurament, més elevat del que tothom esperava: ni més ni menys que 36 partits de lliga, amb 32 titularitats i un gol marcat, al camp del Vila-real B, que posava la rúbrica a un rendiment excel·lent a l'eix de la defensa.

 

Amantini va ser garantia de fiabilitat durant el seu primer any a la 2a B | Foto: CE L'Hospitalet

 

Manolo González ha volgut ressaltar que coneix molt bé Amantini i que sap perfectament el que és capaç d'oferir: “D'ell n'espero treball, caràcter i experiència“. El jugador, per la seva banda, s'ha mostrat agraït per la confiança que li ha demostrat la Direcció Tècnica i no ha amagat que la seva intenció, des d'un inici, era quedar-se a Badalona: “Sempre he tingut clar que volia seguir aquí. Jo ja vaig jugar al filial, i quan ets allà sempre somies poder arribar al primer equip, així que la decisió era fàcil”.

 

cfbadalona.net