Després de l’experiència viscuda a Vila-real, en què el CF Badalona va vèncer el filial groguet davant d’una quarantena de seguidors escapulats, la Penya Betulians vol seguir animant l’equip en els seus desplaçaments.

Així doncs, tots aquells que vulguin, tenen una cita amb l’equip el proper cap de setmana del 7-8 de març. Les condicions econòmiques de la visita a Paterna són les mateixes que les de l’anterior desplaçament: viatge, dinar en un bufet lliure i entrada per veure el partit, a 30 euros (col·laboradors de la Penya Betulians, a 25 euros).

Per apuntar-s’hi, tots els interessats han de dirigir-se a les oficines del club (Travessera de Montigalà, S/N). La llista es tancarà quan totes les places disponibles hagin estat reservades.

El bus sortirà el proper dissabte 7 de març, des del camp de Montigalà, a les 10.00 hores del matí, ja que el partit es jugarà a les 17.00 hores de la tarda. Si ja vas pagar i no hi pots assistir, la Penya Betulians es compromet a retornar els diners.

Si vols repetir l’experiència a Vila-real o et vas quedar amb les ganes de viatjar a terres castellonenques, ara tens una nova oportunitat per fer-ho. 

Anima’t, perquè el CF Badalona et necessita!

 

cfbadalona.net