Els nostres socis van aprovar, per unanimitat, el pressupost per a la present temporada i l’exercici esportiu del curs passat, que es va tancar amb uns beneficis de 5.215,76 euros. En l’Assemblea General Ordinària, que va tenir lloc al Rafael Hoteles Badalona, el president, Miguel Ángel Sánchez, també va assabentar als socis de la relació del club amb l’Ajuntament i va donar detalls de la situació en què es troba el procés de conversió en societat anònima esportiva, que va aprovar l’assemblea el passat 19 de juny.

Quant a la relació amb el consistori de la ciutat, el president va assegurar que el govern municipal del PSC s’ha compromès a desencallar els assumptes pendents abans que acabi el primer trimestre de 2019 i que, de fet, un d’ells, el pagament de la gespa artificial del vell camp de l’Avinguda de Navarra que es va col·locar al camp de Montigalà, ja està resolt. Per altra banda, l’ajuntament avançarà el 50% de la subvenció d’aquest curs durant el mes de novembre.

Pel que fa al procés de conversió en SAE, està previst que es convoqui una assemblea abans del 30 de gener de 2019, amb l’exercici natural de 2018 tancat.