L’Ebro ens ha guanyat a casa i s’han reduït les nostres possibilitats de jugar el play-off. Hem jugat a l’atac, potser massa oberts i ens han sorprès als 25 minuts, en un contracop que ha culminat Adri Cuevas enviant la pilota a la xarxa. El 0-1 ens ha colpejat fort, perquè era la primera aproximació del nostre rival a l’àrea de Morales.

Hem buscat l’empat fins a la mitja part, sense sort, i en l’inici del segon temps hem rebut un altre disgust. Mainz ha aprofitat una pèrdua de pilota al mig del camp i no ha perdonat. Amb 0-2, Manolo González ha volgut canviar el panorama donant entrada a Néstor Querol, Álvaro Vega i Marcel Serramitja i, tot i que hem retallat la diferència -en un xut de falta, precisament, de Querol, que ha tocat a la barrera i ha despistat el porter-, no hem pogut remuntar.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps; Segura (Néstor Querol, 53’), Sergio Maestre; Rubén Sánchez, Rufo (Serramitja, 58’), Robert (Álvaro Vega, 53’); Enri.

Ebro: Salva, Teo Tirado, Diana, Pajarero, Ubay, Gerrit, Javi Cabezas (Regino, 81’), Adri Cuevas, Mainz (Puig, 87’), Borja Martínez (Iván Forte, 78’) i Tiago Portuga.

Árbitro: Imanol Irurtzun Artola (comitè Navarrès). TG: Rufo, Albarrán, Héctor Camps, Tiago, Salva i Ubay.

Gols: 0-1, Adri Cuevas (25’); 0-2, Mainz (50’); 1-2, Néstor Querol (74’).

Públic: 1.014 espectadores a l'Estadi.
 

Foto: Eloy Molina.