Victòria, per fi! Tres punts importantíssims, lluitats des del primer a l'últim minut i aconseguits gràcies a un gol de coratge i experiència de Miquel Robusté. Hem guanyat el Sabadell, amb tot mereixement, i trenquem una mala ratxa que durava des del 12 de novembre. Agafem oxigen, no ens deixem atrapar pels equips de la zona baixa de la taula i ja mirem el futur amb esperança. Molt aviat arribaran els reforços i podrem treballar amb més garanties per l'objectiu d'aquesta temporada, que no és un altre que la permanència.

Avui, quan es complia el primer aniversari de l'Estadi, el partit s'ha desenvolupat segons el guió previst. Badalona i Sabadell som dos equips semblants: ben treballats, molt endreçats i construïts des del darrera. És normal, doncs, que les ocasions de gol hagin estat ben escasses. El nostre rival n'ha tingut només una, a les acaballes de la primera part. Nosaltres, no gaire més. Afortunadament, en una de les poques arribades a l'àrea del Sabadell l'hem encertat. Després d'un servei de cantonada, Miquel Robusté -com l'hem trobat a faltar- ha posat el cap allà on l'havia de posar, a centrada de Rubén Sánchez, i ha enviat la pilota a la xarxa.

L'únic gol del partit ha arribat als sis minuts de la segona part i s'ha produït en l'única rematada entre els tres pals del partit. Ha estat, en tot cas, el millor que ens ha passat enguany. De moment…

Fitxa tècnica:

Badalona: Morales, Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor; Álvaro Vega, Maestre; Robert (Toni Lao, 87'), Rubén Sánchez (Enri, 78'), Néstor Querol; Marcel Serramitja (Kevin, 53').

Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Josu, Aleix Coch, Migue, Óscar, Adri Díaz (Mario, 67'), Pol Moreno (Guillemenot, 78'), Ángel, Felipe Sanchón y Pedro Capó (Migue García, 59').

Gols: 1-0 (51') Robusté.

Àrbitre: David Recio Moreno (navarrès). T.G: Néstor Querol, del Badalona; Aleix Coch i Pol Moreno, del Sabadell.

Públic: 1.320 assistents a l'Estadi. 

Foto: Eloy Molina.