Segona derrota del nostre primer equip en aquest campionat de lliga després de caure per la mínima a Alcoi.

Inici de partit amb força ritme. El Badalona ha estat el primer equip en provar fortuna amb un xut desviat de Raul Torres.  Els alacantins també han avisat al minut 15, pero han trobat el gol en una jugada en la que aparentment no hi havia massa perill, Devesa ha aprfitat un rebot per batre a Marcos amb un xut des del vertex de l'àrea petita.

Amb el gol local el nostre ha viscut els seus pitjors moments del partit, minuts en els que l'Alcoià ha disposat de fins a dues ocasions. Els nostres jugadors s'han anat refent, evitant mes arribades sobre la porteria de Marcos.

Els homes de Manolo González han sortit amb la clara intenció d'intentar neutralitzar el gol local. Abraham ha estat el primer en intentar-ho amb un xut creuat desprès de guanyar-li el lloc a la defensa local. Dsprés d'entrar en una fase molt igualada, Raul Torres ha engaltat un xut que el porter local ha hagut d'enviar a córner. La porteria de Marcos no ha passat per cap ensurt sent el Badalona l'equip que ha portat el pes del joc.

Amb el nostre equip volcat i fins i tot amb Amantini fent de davanter, l'arbitre ha anul-lat un gol d'Alvaro Vega interpretant que el jugador escapulat ha fet falta sobre el porter, acció que ha succeit quan quedaven set minutsper a la finalització del matx