Empat sense gols del nostre primer davant de L'Hospitalet en el que els dos porters s'han convertit en els principals protagonistes, especialment a la primera part.

A l'inici del partit ha estat Marcos qui ha evitat el gol visitant, primer mitjançant un xut de Méndez Canario desprès de rebre una assistència de David Haro i posteriorment en un xut d'Akinsola. En aquest primer període, el nostre equip ha intentat dominar la pilota però sense trobar la profunditat necessària per crear perill. Aquest si ha arribat en el tramitació final, moment en el que Craviotto ha hagut d'intervenir en una doble acció, primer davant d'Abraham i desprès davant del xut de Lolo en el rebuig.

La segona meitat ha començat amb domini del nostre primer equip, jugant amb més profunditat i arribant a l'àrea rival. Joaquin i novament Lolo han provat fortuna sense èxit. L'arbitre ha expulsat a Fran Grima en una acció fortuita en la que ha interpretat agressió.

Els nostres jugadors han controlat la situació, malgrat que L'Hospitalet ha estat a prop de marcar amb un xut de Manel que ha sortit molt desviat.

Foto: José Manuel Martín

cfbadalona.net