Empat del nostre primer equip davant de l´Ontinyent en un partit en el que malgrat posar-se de cara amb el primer gol de Negredo amb la samarreta escapulada, els visitants han aprofitat una badada defensiva per emportar-se un punt.

Primera part molt freda a l´igual qu latemperatura ambient, amb un Ontinyent millor col-locat sobre el terreny de joc i amb el domini de la pilota. El nostre equip peró, no ha renunciat a l'atac. Un rebuig a la sortida d´un córner i un xut de Joaquim rebutjat pel porter visitants han estat les millors aproximacions. Per la seva banda, Marcos també ha hagut d'intervenir en un xut de Verdú per evitar el gol visitant.

El nostre equip ha sortit mes endollit en el segon període, intentant arribar a la orteria d´Unai,tot i que els Marcos tambéha hagut de fer un parell de bones intervencions.Alminut 72 ha arribat el gol del Badalona, en una ràpida jugada que ha culminat Negredo desprès de rebre una pilota en safata per part de Boniquet.

Tot feia preveure que els tres punts es quedarien a casa, peró els visitants hantingut una primera opció en una badada defensiva desprès del servei d´una falta. La segona que han tingut si l'han aprofitat, amb un gol aconseguit per Berna.Aquest gol ha deixat molt tocats als nostres jugadors, els quals no han pogut gaudir de cap opció clara per acabar d'aconseguir la victòria